Jobb hos oss

Ottar Bergersen & Sønner AS er et veletablert og godt renommert selskap som har sine røtter helt tilbake til 1975. Ottar Bergersen & Sønner AS ble stiftet i 2002, og har siden den gang vokst jevnt og trutt og har i dag ca. 75 ansatte. OBSAS er i dag en regional aktør i Vesterålen, og har avdelinger både i Bø, Sortland, Hadsel og på Andøya.

Vi utfører ulike typer av maskinentreprenørarbeid som strekker seg fra land til vann, fra nord til sør og innehar en av Vesterålens største og mest moderne maskinparker. Økende aktivitet i regionen gjør at vi stadig har behov for å rekruttere nye ansatte. Om du har erfaring som prosjektleder, formann, maskinfører, lastebilsjåfør eller annen relevant kompetanse og erfaring – så ta gjerne kontakt med oss.

Ønsker du å søke jobb hos oss?

Er du prosjektleder, maskinfører, mekaniker eller sjåfør og ønsker å vite mer om oss og jobbmuligheter?

Ta kontakt med Merete for å sjekke ut behovet i dag. 

Ta kontakt eller send en åpen søknad!

Play Video about Gravemaskin

Lev i Nord Norge

Ottar bergersen & Sønner AS er partner i Lev i Nord-Norge, som  er et initiativ til en storstilt dugnad – et spleiselag hvor alle som har behov for nye medarbeidere i tiden fremover får være med. Første skritt er nå tatt for å bygge en ressursbase av innhold som beskriver, for alle dem som ikke vet, hvordan det er å leve, bo og jobbe i Nord-Norge.  Vi samler nå ressursene rundt felles digital markedsføring – strategisk, helhetlig og kontinuerlig.

Følg med framover!

https://levinordnorge.no/

Ottar Bergersen & Sønner AS tar hvert år inn nye lærlinger

Vi har pr. i dag 5 lærlinger som fordeler seg slik:

1 på Yrkessjåfør

1 på Fjell og Bergfag

3 på Anleggsmaskinfører

Vi er også godkjent lærebedrift i Anleggsrørleggerfaget.

Ta gjerne kontakt om du ønsker lærlingplass.
Kontaktperson: Merete Strand, merete@obsas.no 
eller mobil: 918 64 529

Gravemaskin

Åpen søknad til oss?

OBSAS har stadig behov for ulike typer av kompetanser; f eks maskinførere, lastebilsjåfører og anleggsarbeidere. Legg gjerne inn din søknad i skjemaet under om du er interessert – så hører du fra oss.

Du kan også kontakte Merete Strand direkte
Mobil: 918 64 529
E-post: merete@obsas.no